начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

помощ по трудово дело

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

помощ по трудово дело

Мнениеот b_petkova » 22 Апр 2009, 18:24

Здравейте, аз съм студентка и за изпита ми по трудово право трябва да представя примерно трудово дело(и по точно готово съдебно решение). Започнах да чета КТ ,но съм едва в началото и се страхувам, че няма да ми стигне времето да се подготвя едновременно по лекциите, Кодекса, а и това дело, което си нямам ни най-малка представа как се прави.Моля, който може да ми каже как да го направя или да се сдобия с него да пише ( borito.87@abv.bg), предварителни благодарности.
b_petkova
Нов потребител

Re: помощ по трудово дело

Мнениеот donna » 22 Апр 2009, 18:43

:D Примерно трудово дело????? Трябва ти казус ,иск и т.н.
Какво искат от тебе да им снимаш едно и да го представиш ли ?
donna
Старши потребител

Re: помощ по трудово дело

Мнениеот b_petkova » 23 Апр 2009, 09:16

Трябва да представя направено от мен трудово дело, което да съдържа всички необходими документи по предявяването му - иск,казус ..и съдебно решение(а ако го намеря готово още по-добре за мен). Но за това аз предварително трябва да съм запозната с КТ и др.закони,модела на структурирането на информацията вътре по делото :( . Незнам как мога да направя такова нещо при положение , че досега не сам работила, не ми се е налагало да чета КТ, още по малко да водя такова дело. МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ МИ!Всяко напътствие е от полза.
b_petkova
Нов потребител

Назад към Конкурси, изпити