Za mladshi sadii i ml.prokurori ne se iziskva staj.
Za sledovateli izrichnoto utochnenie e che tezi sas staj sa s predimstvo.
Moiata informacia "ot kuhniata" na VSS e che tazi godina edva li shte ima konkurs za magistrati. Tvarde mnogo drugi raboti imat da reshavat.
- Дата и час: 01 Дек 2024, 07:48 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
konkyrs za magistrati
|
|
32 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
дознатели
Бихте ли ме ориентирали как мога да разбера за свободни места за дознатели,къде да си подам документи и как да кандидатсвам?
- zombi
Re: konkyrs za magistrati
V oficialen ili neoficialen razdel na DB izliza informacia za konkyrsite?
- ymnik
Не, предимство имат завършили в Русе, Благоевград, Долен Тръмбеш, Сокол махала, но при една кумулативна предпоставка - връзки!:))))))))))
- gega
Re: дознатели
Питай Бат Бойко Сандокана - Повелителят на седемте морета! Той знае всьо и вся! И е винаги „отворен“ да отговаря на всякакви въпроси! Абе, това е ВЪЗДЕСЪЩИЙ Бате Бойка!
- gega
gega, пак ли почна да се заяждаш със завършилите други факултети извоън Сф.Ти май си се надявал, че само и единствено това, че си завършил един факултет/независимо от това какво и колко знаеш/ ще ти опъне червено килимче до магистратските порти...и като ти видят дипломката всички ще заблъскат теманета. Видяхме те какво направи на конкурса-там май за това колко ти е голяма устата и къде си завършил не назначават. Писна ми вече от комплексарските ти нападки. Не стааава мой човек, не става-това, че навремето са те проверили /в Сф/ по литература и история не означава, че ще станеш добър юрист/пък да не говорим дали и там не са определящи най-вече връзките/
- 555
Струва ми се, че неоснователно и необосновано пропускаш завършилите небезизвестния Чепръчански университет! Да живеят магистратите!
- Бай Ганьо
SU e @!#$, nali ucha tam! Za tia 5 godini tam maikata mi razgoniha tia cherveni kopelenca. Priznavam obache che okolo 30% ot prepodavatelite sa mnogo dobri i profesionalisti i lektori. Drugite 70% da hodqt po selata da se redqt za daskali! Ne znam kak e po drugite faculteti, no ako Sofiiskia e nai-dobroto, napravo da si hvashtam vlaka za Europe - prez Poduene!
- Kompir
32 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|