начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

konkyrs za magistrati

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: konkyrs za magistrati

Мнениеот RAT » 31 Май 2004, 21:45

Za mladshi sadii i ml.prokurori ne se iziskva staj.
Za sledovateli izrichnoto utochnenie e che tezi sas staj sa s predimstvo.
Moiata informacia "ot kuhniata" na VSS e che tazi godina edva li shte ima konkurs za magistrati. Tvarde mnogo drugi raboti imat da reshavat.
RAT

Мнениеот zombi » 01 Юни 2004, 22:26

Kjete ne6to novo,imate li niakva informacia?
zombi

дознатели

Мнениеот zombi » 02 Юни 2004, 08:25

Бихте ли ме ориентирали как мога да разбера за свободни места за дознатели,къде да си подам документи и как да кандидатсвам?
zombi

Мнениеот ymnik » 04 Юни 2004, 11:55

V oficialen ili neoficialen razdel na DB izliza informacia za konkyrsite?
ymnik

Мнениеот gega » 05 Юни 2004, 08:57

Не, предимство имат завършили в Русе, Благоевград, Долен Тръмбеш, Сокол махала, но при една кумулативна предпоставка - връзки!:))))))))))
gega

Re: дознатели

Мнениеот gega » 05 Юни 2004, 09:02

Питай Бат Бойко Сандокана - Повелителят на седемте морета! Той знае всьо и вся! И е винаги „отворен“ да отговаря на всякакви въпроси! Абе, това е ВЪЗДЕСЪЩИЙ Бате Бойка!
gega

Мнениеот amika » 07 Юни 2004, 08:55

В неофициалния раздел
amika

Мнениеот 555 » 07 Юни 2004, 14:19

gega, пак ли почна да се заяждаш със завършилите други факултети извоън Сф.Ти май си се надявал, че само и единствено това, че си завършил един факултет/независимо от това какво и колко знаеш/ ще ти опъне червено килимче до магистратските порти...и като ти видят дипломката всички ще заблъскат теманета. Видяхме те какво направи на конкурса-там май за това колко ти е голяма устата и къде си завършил не назначават. Писна ми вече от комплексарските ти нападки. Не стааава мой човек, не става-това, че навремето са те проверили /в Сф/ по литература и история не означава, че ще станеш добър юрист/пък да не говорим дали и там не са определящи най-вече връзките/
555

Мнениеот Бай Ганьо » 07 Юни 2004, 14:43

Струва ми се, че неоснователно и необосновано пропускаш завършилите небезизвестния Чепръчански университет! Да живеят магистратите!
Бай Ганьо

Мнениеот spero » 07 Юни 2004, 15:49

А така 555
spero

Мнениеот 888 » 07 Юни 2004, 18:06

SU is the best ! @!#$ the rest!
888

Мнениеот Kompir » 07 Юни 2004, 19:42

SU e @!#$, nali ucha tam! Za tia 5 godini tam maikata mi razgoniha tia cherveni kopelenca. Priznavam obache che okolo 30% ot prepodavatelite sa mnogo dobri i profesionalisti i lektori. Drugite 70% da hodqt po selata da se redqt za daskali! Ne znam kak e po drugite faculteti, no ako Sofiiskia e nai-dobroto, napravo da si hvashtam vlaka za Europe - prez Poduene!
Kompir

Предишна

Назад към Конкурси, изпити